First Aid box on pink BG

Felkészültem! Extra
tanfolyam
Élő ONLINE

Elsősegély tanfolyam 1 évnél idősebb gyermekek Szülei, Nagyszülei részére
 

Csoportos oktatás, 3 óra időtartam

Az évek óta sikeresen működő 5 órás "Felkészültem! 0+" tanfolyamunk az újszülöttek, csecsemők körüli betegségek, vészhelyzetek megelőzését, felismerését hivatott segíteni. A Felkészültem Extra tanfolyam során az egy évnél idősebb gyermekekre leselkedő vészhelyzeteket, baleseteket mutatjuk be, hogy segítsünk nektek elkerülni azokat a baleseteket, melyek odafigyeléssel megelőzhetők, illetve megtanítjuk, hogyan is tudtok egy-egy vészhelyzetet megfelelően kezelni, míg megérkezik az orvosi segítség.

 

Ahogy ez a Babasegély Szolgálat tanfolyamainál megszokott, egy nagyon gyakorlatorientált, praktikus, laikusoknak összeállított anyagról van szó. Amit csak lehet, szemléleteen bemutatunk (pl. idegen test eltávolítása, újraélesztés stb.), valamint sok képpel, videóval is illusztráljuk a tananyagot. Természetesen ezúttal is lesz lehetőség a személyes problémák, kérdések megbeszélésére. A Babasegély Szolgálat személete szerint kiemelten fontosnak tartja, hogy ezeket az ismereteket ne csak elméletben, hanem gyakorlatban is elsajátíthassátok. A budapesti, miskolci vagy debreceni oktatótermeink egyikében lehetőség van a személyes, ambubabákon történő gyakorlat lehetőségére egyéni oktátás keretében, ld.: Betanítás. Az online oktatáson résztvevők kedvezményt kapnak.

Háztartási balesetek, mérgezés, égés.

Légúti idegentest eltávolítása – gyakorlatban!

Fejtrauma: koponyasérülések, agyrázkódás

Eszméletlen állapot

Görcsállapotok: pl. epilepszia, lázgörcs

Mérgezések: vegyszerek, marószerek, gyógyszerek, nikotin, gázok, kerti ill. szobanövények, egyéb stb.

Balesetek, sérülések – vérzéscsillapítás, törések, sebellátás

Kiesett fog, szem- és szájsérülések
Égések, áramütés stb.

Rovarcsípések

Kullancs

Alámerülés, vízbefúlás

Újraélesztés 1+, segélyhívás - gyakorlatban!

Az oktatás során kötetlen beszélgetés formájában teheti fel mindenki kérdéseit, és oktatóink igyekeznek minden kíváncsiságot kielégíteni, praktikus, hasznos tanácsokkal szolgálni. 

12e Ft/szülőpár

Fizetés a tanfolyamra jelentkezéskor, átutalással.

Időpontok:

2021. június 19. délután 13.30-17.00