Tisztelt Cégvezető, HR vezető!

A munkavállalók kötelező munkavédelmi képzése az évek során beivódott a köztudatba, minden cégvezető tisztában van azzal, hogy a dolgozóit munkavédelmi oktatásban kell részesítenie. Az viszont, hogy KIKÉPZETT ELSŐSEGÉLYNYÚJTÓ kollégák jelenléte is szükséges (számuk a cég méretétől, a dolgozók számától függ) még sokak számára az újdonság erejével hat és meglepődnek, amikor többszázezer vagy akár több millió forintos bírságot ró ki a hatóság.

 

Idézem a vonatkozó törvényi előírást:

1993. évi XCIII. törvény a munkavédelemről 46.§ A munkahelyen - jellegének, elhelyezkedésének, a veszélyforrásoknak, a munkavállalók létszámának, a munkavégzésből és a munkakörnyezetből származó hatások és egészségkárosító kóroki tényezők figyelembevételének, valamint a munka szervezésének megfelelően - biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit.

 

Kollégáimmal együtt szívesen vállaljuk, hogy munkatársait akár az Önök telephelyén, akár egy általunk biztosított helyszínen, egyalkalmas, kb 4-6 órás képzés keretében megtanítjuk az alapfokú elsősegélynyújtásra. Képzéseinket minden esetben a megbízó cég profiljának megfelelően alakítjuk, kiemelve az adott munkaterület jellegzetes kockázatait.  

 

Kérem, tekintse meg bemutatkozó anyagunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén.

 

Tisztelettel:

 

Szegedi Zoltán

mentőtiszt, elsősegély-oktató

telefon: 30/948 61 75

e-mail: info@szegedizoltan.hu

www.szegedizoltan.hu

Jelentkezési űrlap

BUDAPEST - MISKOLC - DEBRECEN - SZENTENDRE - ONLINE

06 20 971 93 34 - babasegely@gmail.com - 06 30 456 39 24
 

Cégadatok:

   Black and Bright Kft. / 1016 Budapest, Naphegy u. 3. / 23909845-1-41

Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történt egyeztetés nélkül jogi eljárást von maga után.

©2008 BY BABASEGÉLY SZOLGÁLAT MINDEN JOG FENNTARTVA