Tanfolyamaink

Újszülött- és gyermek életmentő tanfolyamok, valamint egészségügyi tanácsadás.

 

Az autó volánjához sem ülünk jogosítvány nélkül, így a gyermeknevelésre is fel kell készülni. Elengedhetetlenül fontos, hogy megtanuljuk azt is, mit kell tennünk, ha gyermekünk bajba kerül, megbetegszik. Legtöbb esetben megmenthetjük, elkerülhetjük a bajt. De csak akkor, ha megfelelően felkészülünk a vészhelyzetekre! Erre mostantól mindenki számára lehetőség nyílik, és ami külön jó hír: mindehhez csak néhány órára van szükség!

Baba elsősegély, csoportos oktatás

8e Ft/ fő, 14e Ft/pár

Több, mint 10 éve futó tanfolyamunk a baba fogadására felkészülni vágyó szülők részére lett gondosan összeállítva. A résztvevők az átfogó egészségügyi tanácsadáson túl gyakorlatban is elsajátítják az újraélesztést, légúti idegentest eltávolítását. A barátságos légkörű kiscsoportos tanfolyam során szakembereinktől mindent megtanulnak, ami a kismamáknak, kispapáknak vagy a gyermekek mellett dolgozóknak életre szóló, magabiztos tudást ad.

 

5 óra időtartam

Csoportos oktatás

8.000 Ft/fő, 14.000 Ft/pár

Hol váltok szülővé? A kórházban a baba megszületésével. Az első napok a legnehezebbek, hiszen egy teljesen új szerepkörrel találkoztok. Nagyon sok új feladat áll előttetek, ezért állítottunk össze számotokra egy kórházfüggetlen tanfolyamot a szülés minden pillanatáról, a gyermekágyi időszakról és a babával a kórházban töltött első órákról, csecsemőgondozási és szoptatási tanácsadással.

Időtartam: 5 óra
 

Csecsemőgondozás, csoportos oktatás

4e Ft/fő, 6e Ft/pár

Speciális, oktatási célra kifejlesztett babákon lehet gyakorolni a pelenkázást, szoptatást, fürdetést, köldökcsonk ápolást, öltöztetést. A résztvevők a tapasztalt, védőnőként dolgozó szakemberrel beszélik át a babával otthon töltött első 48 óra perceit/eseményeit, hogy mire megérkezik a baba, már minden tudás a "kezetekben" legyen. 

2 óra időtartam

Csecsemőgondozás és szoptatás, csoportos oktatás

6e Ft/fő, 10e Ft/pár

Csecsemőgondozás és szoptatás az alapoktól, tabuk nélkül. Az első, otthon töltött 48 óra eseményei elméletben és gyakorlatban.

3,5 óra időtartam

Ikres csecsemőgondozás, csoportos oktatás

6e Ft/fő, 10e Ft/pár

Speciálisan, ikreket váróknak  összeállított anyag, csecsemőgondozás és szoptatás  elméletben és gyakorlatban, sok praktikus tanáccsal.

4 óra időtartam

Újraélesztés, légúti idegentest eltávolítása, egyéni/szülőpár oktatás

4e Ft/fő, 5e Ft/pár

Egyéni oktatás során elsajátítható az újraélesztés technikája, valamint  légúti idegentest eltávolítása. Ajánljuk azoknak, akiknek nincs lehetőségük részt venni átfogó egészségügyi ismereteket nyújtó tanfolyamainkon, vagy azoknak, akik szeretnék szakember segítségével átismételni a korábban tanultakat.

30 perc

Babasegély HOME - otthon segítünk!

Budapesten és Pest megyében egyéni megállapodás alapján

egyénileg

Elsősegély oktatás, egészségügyi tanácsadás, csecsemőgondozás, szoptatás tanácsadás otthonotokban. Ha nem tudsz eljönni a csoportos tanfolyamunkra, veszélyeztetett terhes vagy, korábban érkezett a baba vagy olyan nehézségekkel szembesültél a baba mellett, amit szakemberrel átbeszélnél. 

Időtartam - amennyi szükséges

7e Ft/fő 12e Ft/pár

Oktatóink a nagyszülők szemszögből veszik át azokat a jellemző szituációkat, leggyakoribb betegségeket, amire kisgyermekek esetén különösen figyelni kell, hogy a kisebb problémából ne válhasson igazi vészhelyzet, még akár egy rövid látogatás vagy gyerekfelügyelet alkalmával se!  Az egészségügyi tanácsadáson túl, gyakorlatban is elsajátítják az újraélesztést, légúti idegentest eltávolítását és a sebellátás fortélyait. Kiscsoportos tanfolyam kizárólag (leendő) nagyszülőknek az újszülöttekről, kisgyermekekről. 

 

4 óra időtartam

Gyermek elsősegély 1 év feleltt, csoportos oktatás

6e Ft/fő. 10e Ft/pár

Minden vészhelyzetre kitérő kiscsoportos elsősegély tanfolyam az 1 évnél idősebb gyermekek szüleinek, nagyszüleinek, interaktív elméleti és gyakorlati oktatás.

3 óra időtartam

Elsősegély oktatás 8-14 éves gyermekeknek

6e Ft/fő 10e Ft/testvérpár

Csoportos oktatás keretében, játékos, szituációs helyzetekbe behelyezett elsősegély oktatás kifejezetten gyermekek részére sok-sok gyakorlattal.

Please reload

BUDAPEST - MISKOLC - DEBRECEN - SZENTENDRE

06 20 971 93 34 - babasegely@gmail.com - 06 30 456 39 24
 

Cégadatok:

   Black and Bright Kft. / 1016 Budapest, Naphegy u. 3. / 23909845-1-41

Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történt egyeztetés nélkül jogi eljárást von maga után.

©2017 BY BABASEGÉLY SZOLGÁLAT MINDEN JOG FENNTARTVA