Tanfolyamaink szülőknek

Gyermek életmentő tanfolyamok, elsősegélynyújtás, valamint egészségügyi tanácsadás 1 évnél idősebb gyermekek Szülei, Nagyszülei részére

Az évek óta sikeresen működő 5 órás "Felkészültem! 0+" tanfolyamunk az újszülöttek, csecsemők körüli betegségek, vészhelyzetek megelőzését, felismerését hivatott segíteni. A Felkészültem Extra tanfolyam során az egy évnél idősebb gyermekekre leselkedő vészhelyzeteket, baleseteket mutatjuk be, hogy segítsünk nektek elkerülni azokat a baleseteket, melyek odafigyeléssel megelőzhetők, illetve megtanítjuk, hogyan is tudtok egy-egy vészhelyzetet megfelelően kezelni, míg megérkezik az orvosi segítség.

 

Ahogy ez a Babasegély Szolgálat tanfolyamainál megszokott, egy nagyon gyakorlatorientált, praktikus, laikusoknak összeállított anyagról van szó. Amit csak lehet, gyakorlatban (pl. idegen test eltávolítása, sebellátás, újraélesztés stb.) is elsajátíthatnak a résztvevők, valamint projektor segítségével sok képpel, videóval is illusztráljuk a tananyagot. Természetesen ezúttal is lesz lehetőség a személyes problémák, kérdések megbeszélésére.

 

Több mint egy évtizedes működésünk során közel tízezer kismamát és kispapát képeztünk már ki arra, hogy felkészülten, magabiztosan élhesse át élete legszebb és legemlékezetesebb napjait, amikor a gyermekük belép az életükbe, családjukba. Képzéseinken egyértelműen a gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt, hiszen ha baj van, cselekedni kell! Nincs idő és lehetőség bizonytalankodásra, hezitálásra. Éppen ezért, az ország legképzettebb és legtapasztaltabb szakemberei közül választjuk ki oktatóinkat. Legyen szó friss szülőkről, nagyszülőkről vagy bárkiről, aki gyermekek közelében tevékenykedik. Mi elhivatottan és körültekintően segítünk, hogy ők is segíteni tudjanak, ha szükség van rá! 

Tapasztalat, felkészültség, gyakorlati segítségnyújtás - ez jellemzi a Babasegély Szolgálatot! 

Babasegély Szolgálat - 12 éve a családok szolgálatában!

Gyermek elsősegély 1 év feleltt, csoportos oktatás

6e Ft/fő. 10e Ft/pár

Minden vészhelyzetre kitérő kiscsoportos elsősegély tanfolyam az 1 évnél idősebb gyermekek szüleinek, nagyszüleinek, interaktív elméleti és gyakorlati oktatás.

3 óra időtartam

Gyermek újraélesztés, légúti idegentest eltávolítása, egyéni/szülőpár oktatás

4e Ft/fő, 5e Ft/pár

Egyéni oktatás során elsajátítható az 1 évnél idősebb gyermekek esetén alkalmazott újraélesztés technikája, valamint  légúti idegentest eltávolítása. Ajánljuk azoknak, akiknek nincs lehetőségük részt venni átfogó egészségügyi ismereteket nyújtó tanfolyamainkon, vagy azoknak, akik szeretnék szakember segítségével átismételni a korábban tanultakat.

30 perc

Reanimation bei Kleinkindern

Wiederbelebung

Preis: 10.000 HUF/Paare

Zu einem vorabgesprochenen Zeitpunkt bieten wir die Möglichkeit, die richtige Bewegungsreihe der
Wiederbelebung und der Herzmassage einzustudieren und Fremdkörper aus den Atemwegen zu entfernen.
Achtung: das sind keine Gruppenaktivitäten! Die Instruktorin befasst sich nur mit einer oder mit max. 2
Personen (Eltern, Grosseltern oder gemischt, wie gewüncht).

Bezahlung: bei der Anmeldung mit Überweisung
Dauer der Anlernzeit: 30 Minuten

Babasegély HOME - otthon segítünk!

Budapesten és Pest megyében egyéni megállapodás alapján

egyénileg

Elsősegély oktatás, egészségügyi tanácsadás, csecsemőgondozás, szoptatás tanácsadás otthonotokban. Ha nem tudsz eljönni a csoportos tanfolyamunkra, veszélyeztetett terhes vagy, korábban érkezett a baba vagy olyan nehézségekkel szembesültél a baba mellett, amit szakemberrel átbeszélnél. 

Időtartam - amennyi szükséges

Please reload

Jelentkezési űrlap

BUDAPEST - MISKOLC - DEBRECEN - SZENTENDRE - ONLINE

06 20 971 93 34 - babasegely@gmail.com - 06 30 456 39 24
Cégadatok:

   Black and Bright Kft. / 1016 Budapest, Naphegy u. 3. / 23909845-1-41

Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történt egyeztetés nélkül jogi eljárást von maga után.

©2008 BY BABASEGÉLY SZOLGÁLAT MINDEN JOG FENNTARTVA