top of page

Ajándékozz életre szóló tudást babaváró pároknak!
-

Az Ajándékkártya vásárlásának menete a következő:

Oktatótermi babaváró tanfolyamaink, vagy a Babaváróknak élő ONLINE menüpontból válaszd ki az ajándékozni kívánt tanfolyamot, attól függően, hogy oktatótermi, vagy online tanfolyamot keresel. Bármely tanfolyamunkra vásárolható ajándékutalvány (oktatótermi vagy online babaelsősegély, csecsemőgondozás, szoptatás, szülésfelkészítő, császármetszésre felkészítő), melyet a megajándékozott majd az általa kiválasztott időpontra beválthat. Az utalványok a kibocsátástól számított fél éven belül érvényesek. A tanfolyam összegét az Ajándékozó fizeti be, az ajándékkártyát email-ben küldjük el az Ajándékozónak.

Az Megrendelem gombra kattintva található Jelentkezési űrlap kitöltésével (Adj ajándékba!) lehet az ajándékkártyát megrendelni. Kérjük, írjátok bele az üzenetbe, hogy kinek a részére és melyik tanfolyamot szeretnétek ajándékozni. Válaszlevelünkben küldjük el a további teendőkről az információkat.

​​További kérdés esetén hívható Nemes Zsófia a +36 30 456 39 24-es telefonszámon, vagy elérhető a babasegely@gmail.com email címen.

Egyszerű, gyors, életre szóló ajándék!​
 

 

ADJ AJÁNDÉKBA:
 


Amennyiben ajándékba szeretnéd adni valamelyik 

oktatótermi, kiscsoportos tanfolyamunkat (baba elsősegély; szülésfelkészítő; csecsemőgondozás és szoptatás; Nagy segítség

leszek!), vagy
 

- oktatótermi, de egyéni/szülőpár részére tartott Betanítás tanfolyamunkat,
vagy valamelyik


élő online (virtuális, zoom) tanfolyamunkat (baba elsősegély, szoptatás, csecsemőgondozás, ikres, szülésfelkészítő, császármetszésre felkészítő),

 

akkor az alábbi űrlap segítségével tudod megrendelni.

 

A fizetéssel, és egyéb részletekkel kapcsolatos információkat egy visszaigazoló e-mailben fogjuk majd elküldeni! Okatatótermi tanfolyamainkat Budapesten tartjuk. Debrecenben csak a babaelsősegély, valamint a 45 perces Betanítás tanfolyamaink elérhetők.

A tanfolyam konkrét időpontját az Ajándékozottal fogjuk egyeztetni, akik az  ESEMÉNYNAPTÁRUNKBAN feltünetett időpontokból tudnak majd választani. Eseménynaptárunkat folyamatosan frissítjük, kb. 2 hónapra előre vannak a tanfolyamok időpontjai meghirdetve.

Kérdésed van? A 06 30 456 39 24-es számon várjuk hívásod, vagy a babasegely@gmail.com e-mail címre tudtok írni.

AJÁNDÉKKÁRTYA
JELENTKEZÉSI ŰRLAP

Kivásztott tanfolyam(ok):

Köszönjük megrendelésed, hamarosan válaszolni fogunk!

Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történt egyeztetés nélkül jogi eljárást von maga után.
 

©2008 BY BABASEGÉLY SZOLGÁLAT MINDEN JOG FENNTARTVA

bottom of page