top of page

Élő online tanfolyamaink várandós pároknak

Újszülött életmentő tanfolyamok, babaelsősegély, csecsemőgondozás, szoptatási tanácsadás, szülésfelkészítés, császármetszésre felkészítés, valamint egészségügyi tanácsadás.

Több mint egy évtizedes működésünk során közel tízezer kismamát és kispapát képeztünk már ki arra, hogy felkészülten, magabiztosan élhesse át élete legszebb és legemlékezetesebb napjait, amikor a gyermekük belép az életükbe, családjukba. Bár képzéseinken egyértelműen a gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt, a pandémia kihívások elé állított minket, de egyben új megoldások felé is terelt. 
Szerencsére a pandémia elcsitult, de mi továbbra is lehetőséget szeretnénk adni, hogy oktatótermi lehetőségeink mellett otthonotokban is felkészülhessetek kisbabátok megszületésére, és válaszokat kaphassatok a babavárást meghatározó témákban.


Mit jelent az élő online? 

Bárhol is éljetek Magyarországon, vagy a világban, 
baba elsősegély, csecsemőgondozás, szoptatás, szülésfelkészítő, cs
ászármetszésre felkészítő tanfolyamainkat a virtuális térben, kiváló szakembereink előadásában hallgathatjátok meg, akiknek kérdéseket tehettek fel! Interaktív, szemléletes, kényelmes! Tehát nem felvételről megy az előadás, hanem élőben, a zoom platformja segítségével.
 
Tapasztalat, felkészültség, gyakorlati segítségnyújtás - ez jellemzi a Babasegély Szolgálatot! 


Babasegély Szolgálat - 15 éve a családok szolgálatában!

Előadásaink önállóan is teljes egészet alkotnak. Amennyiben szeretnél több oktatásunkon is részt venni, úgy 4 tanfolyam kiválasztása esetén jogosultakká váltok az ún. Tudásszomj Akadémia csomag 15% kedvezményére. A tanfolyamok konkrét, számotokra alkalmas dátumait Eseménynaptárunkból választhatjátok ki. A Tudásszomj Akadémia csomagotokat oktatótermi és/vagy élő online tanfolyamainkból is összeállíthatjátok. Eseménynaptárunkat folyamatosan frissítjük!

Baba elsősegély Babasegély.jpg

BABAELSŐSEGÉLY
és egészségügyi tanfolyam várandós pároknak

csoportos, 4 óra időtartam
12.000 Ft/szülőpár regisztráció

Felkészítünk a leggyakoribb betegségek kezelésére, vészhelyzetek megelőzésére, reagálására, bemutatjuk az újraélesztés és a légúti idegen test eltávolításának technikáját. Mindent megtanulhatsz kényelmesen, biztonságban, saját otthonodból élő, interaktív, gyakorlatias tanfolyamunk során. 

Baby%20Breastfeeding_edited.jpg

Szoptatásra felkészítés, avagy minden, amit a szoptatásról a baba érkezéséig tudnod kell

Élő online, csoportos, 3,5 óra időtartam
12.000 Ft/szülőpár regisztráció

Naprakész, korszerű információk a korai csecsemőtáplálásról, megismerheted a szoptatás ABC-jét, hogy megértsd a szoptatás logikáját, összefüggéseit és magabiztosan tápláld újszülött babád már az első pillanatoktól.

szülesfelkeszito_babasegely.jpg

Szülő születik!
szülésre és kórházi napokra felkészítő tanfolyam

élő online, csoportos, 3,5 óra időtartam
12.000 Ft/szülőpár regisztráció
 

Szülésfelkészítőnk során átbeszélünk mindent, ami az utolsó trimeszterben a testedben, lelkedben történik, változik. Mi vár rád a szülőszobán, mely döntések lehetnek, a Te, Ti kezetekben. A baba megszületése utáni első órák fontossága, szoptatási kérdések tisztázása (pl.aranyóra), teendői. Gyakorlatban megmutatjuk a babagondozás alapjait.

Giving Birth

Császármetszésre és kórházi napokra felkészítő tanfolyam

élő online, csoportos, 3,5 óra időtartam
12.000 Ft/szülőpár regisztráció

 

Ha előre tudod, hogy császármetszéssel fogod világra hozni kisbabád, vagy csak szeretnél felkészülni erre az eshetőségre is, akkor csatlakozz élő online tanfolyamunkhoz, ahol minden részletét megismerheted a "szülésbefejező műtétnek". Célunk, hogy a a tanfolyam segítségével megkapjátok azokat a szükséges információkat, amivel átlátjátok a szülés menetét, könnyebbé válik a rehabilitációs szakasz, és a kellemetlenebb  időszakon is könnyebben túl lesztek, mert tudjátok, mi történik veletek, a testetekkel, babátokkal. A baba megszületése utáni első órák fontossága, szoptatási kérdések tisztázása (pl.aranyóra), teendői. Gyakorlatban megmutatjuk a babagondozás alapjait.

Happy Baby

Csecsemőgondozás, avagy az első, otthon töltött 48 óra mumusai

élő online, csoportos, 3,5 óra időtartam
12.000 Ft/szülőpár 


A tanfolyam célja, hogy a kismamák, kispapák minél magabiztosabban éljék át a babával töltött első napokat. Segít abban is, hogy a szülők átgondoltabban, felkészültebben alakíthassák ki a baba leendő környezetét, állítsák össze a babakelengyét. Mindent a babagondozásról tabuk nélkül. Képekkel, videókkal, és a gyakorlatban bemutatva segítünk Titeket a elsajátítani a legfontosabb teendőket a baba körül.

Ikrek_babasegely_szolgalat_edited_edited.jpg

Ikreket várók felkészítése, szoptatás, babagondozás

Élő online, csoportos, 3,5 óra időtartam
12.000 Ft/szülőpár regisztráció

Ha ikreket vársz, akkor szoptatás, csecsemőgondozás témakörben ezt a tanfolyamunkat válaszd :)
Naprakész, korszerű információk az ikrek táplálásáról, gondozásáról.

bottom of page