Online tanfolyamaink várandós pároknak

Újszülött életmentő tanfolyamok, babaelsősegély, csecsemőgondozás, szoptatási tanácsadás, szülésfelkészítés, valamint egészségügyi tanácsadás.

Több mint egy évtizedes működésünk során közel tízezer kismamát és kispapát képeztünk már ki arra, hogy felkészülten, magabiztosan élhesse át élete legszebb és legemlékezetesebb napjait, amikor a gyermekük belép az életükbe, családjukba. Bár képzéseinken egyértelműen a gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt, a pandémia kihívások és új megoldások felé terelt minket.

Hiszen az élet nem állt meg: a kisbabák megszületnek, és a kérdéseitekre talán még nehezebben kaptok választ. Ezért szeretnénk abban is segíteni, hogy oktatótermi lehetőségeink mellett akár otthonotokban felkészülhessetek kisbabátok megszületésére, és válaszokat kaphassatok a babavárást meghatározó témákban, online, interaktív formában,

 

Tapasztalat, felkészültség, gyakorlati segítségnyújtás - ez jellemzi a Babasegély Szolgálatot! 

Babasegély Szolgálat - 12 éve a családok szolgálatában!

Előadásaink önállóan is teljes egészet alkotnak. Amennyiben szeretnél minden élő online oktatásunkon részt venni, úgy rendeld meg a 4 előadásból álló Tudásszomj Akadémia csomagot 15 % kedvezménnyel!

BABAELSŐSEGÉLY
és egészségügyi tanfolyam várandós pároknak

csoportos, 3,5 óra időtartam
12.000 Ft/szülőpár regisztráció

Felkészítünk a leggyakoribb betegségek kezelésére, vészhelyzetek megelőzésére, reagálására, bemutatjuk az újraélesztés és a légúti idegen test eltávolításának technikáját. Mindent megtanulhatsz kényelmesen, biztonságban, saját otthonodból élő , interaktív, gyakoratlias tanfolyamunk során. 

Szülő születik!
szülésre és kórházi napokra felkészítő tanfolyam

élő online, csoportos, 3,5 óra időtartam
12.000 Ft/szülőpár regisztráció
 

Szülésfelkészítőnk során átbeszélünk mindent, ami az utolsó trimeszterben a testedben, lelkedben történik, változik. Mi vár rád a szülőszobán, mely döntések lehetnek, a Te, Ti kezetekben. A baba megszületése utáni első órák fontossága (pl.aranyóra), teendői. 

Csecsemőgondozás, avagy az első, otthon töltött 48 óra mumusai

élő online, csoportos, 3,5 óra időtartam
12.000 Ft/ szülőpár regisztráció

A tanfolyam célja, hogy a kismamák, kispapák minél magabiztosabban éljék át a babával töltött első napokat. Segít abban is, hogy a szülők átgondoltabban, felkészültebben alakíthassák ki a baba leendő környezetét, állítsák össze a babakelengyét. Mindent a babagondozásról az alapoktól, tabuk nélkül.
 

Szoptatásra felkészítés, avagy minden, amit a szoptatásról a baba érkezéséig tudnod kell

Élő online, csoportos, 3,5 óra időtartam
12.000 Ft/szülőpár regisztráció

Naprakész, korszerű információk a korai csecsemőtáplálásról, megismerheted a szoptatás ABC-jét, hogy megértsd a szoptatás logikáját, összefüggéseit és magabiztosan tápláld újszülött babád már az első pillanatoktól.

Jelentkezési űrlap

Kivásztott tanfolyam neve:

BUDAPEST - MISKOLC - DEBRECEN - SZENTENDRE - ONLINE

babasegely@gmail.com - 06 30 456 39 24
Cégadatok:

   Tudásszomj Akadémia Kft./1016 Budapest, Naphegy u. 3.

23909845-1-41

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002830

Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történt egyeztetés nélkül jogi eljárást von maga után.

©2008 BY BABASEGÉLY SZOLGÁLAT MINDEN JOG FENNTARTVA