Online tanfolyamaink várandós pároknak

Újszülött életmentő tanfolyamok, babaelsősegély, csecsemőgondozás, szoptatási tanácsadás, szülésfelkészítés, valamint egészségügyi tanácsadás.

Több mint egy évtizedes működésünk során közel tízezer kismamát és kispapát képeztünk már ki arra, hogy felkészülten, magabiztosan élhesse át élete legszebb és legemlékezetesebb napjait, amikor a gyermekük belép az életükbe, családjukba. Bár képzéseinken egyértelműen a gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt, a pandémia kihívások és új megoldások felé terelt minket.

Hiszen az élet nem állt meg: a kisbabák megszületnek, és a kérdéseitekre talán még nehezebben kaptatok választ. Ezért szerettünk volna segíteni, hogy otthonotokban is felkészülhessetek kisbabátok megszületésére, és válaszokat kapjatok a témában, online, interaktív formában, Bár a vészhelyzetet megszűnt, az igények azt mutatják, hogy továbbra is szükség van az online okatási formára, így oktatótermi képzéseink mellett fenntartjuk a lehetőséget, hogy online vegyetek részt a tanfolyamokon. 

Tapasztalat, felkészültség, gyakorlati segítségnyújtás - ez jellemzi a Babasegély Szolgálatot! 

Babasegély Szolgálat - 12 éve a családok szolgálatában!

ONLINE - Babaelsősegély és egészségügyi tanácsadás várandós pároknak

Baba elsősegély, online csoportos oktatás

12.000 Ft/regisztráció

Bár a vészhelyzet megszűnt, úgy érezzük, hogy igény van az online oktatási formára, így oktatótermi tanfolyamaink mellett továbbra is lehetőség van arra, hogy online vegyetek részt babaelsősegély tanfolyamunkon. Szeretnénk  a jövőben is segíteni nektek, hogy otthonotokban is felkészülhessetek kisbabátok megszületésére, és válaszokat kapjatok a témában. Interaktív, online.

3,5 óra időtartam

ONLINE - Szülő leszek! Szülés- és kórházi napokra felkészítés

online, kiscsoportos

12.000 Ft/regisztráció

Bár a vészhelyzet megszűnt, úgy érezzük, hogy igény van az online oktatási formára, így oktatótermi tanfolyamaink mellett továbbra is lehetőség van arra, hogy online vegyetek részt szülésfelkészítő tanfolyamunkon. Szeretnénk  a jövőben is segíteni nektek, hogy otthonotokban is felkészülhessetek kisbabátok megszületésére, és válaszokat kapjatok a témában. Interaktív, online.

3,5 óra időtartam

ONLINE - Mumus és szoptatás tanfolyam

online, kiscsoportos

10.000 Ft/regisztráció

Bár a vészhelyzet megszűnt, úgy érezzük, hogy igény van az online oktatási formára, így oktatótermi tanfolyamaink mellett továbbra is lehetőség van arra, hogy online vegyetek részt csecsemőgondozás és szoptatás tanfolyamunkon. Szeretnénk  a jövőben is segíteni nektek, hogy otthonotokban is felkészülhessetek kisbabátok megszületésére, és válaszokat kapjatok a témában. Interaktív, online.

2,5 óra időtartam

Babasegély HOME - otthon segítünk!

Budapesten és Pest megyében egyéni megállapodás alapján

egyénileg

Elsősegély oktatás, egészségügyi tanácsadás, csecsemőgondozás, szoptatás tanácsadás otthonotokban. Ha nem tudsz eljönni a csoportos tanfolyamunkra, veszélyeztetett terhes vagy, korábban érkezett a baba vagy olyan nehézségekkel szembesültél a baba mellett, amit szakemberrel átbeszélnél. 

Időtartam - amennyi szükséges

Please reload

Jelentkezési űrlap

BUDAPEST - MISKOLC - DEBRECEN - SZENTENDRE - ONLINE

06 20 971 93 34 - babasegely@gmail.com - 06 30 456 39 24
Cégadatok:

   Black and Bright Kft. / 1016 Budapest, Naphegy u. 3. / 23909845-1-41

Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történt egyeztetés nélkül jogi eljárást von maga után.

©2008 BY BABASEGÉLY SZOLGÁLAT MINDEN JOG FENNTARTVA