Oktatótermi tanfolyamaink várandós pároknak, szülőknek, nagyszülőknek

Újszülött életmentő tanfolyamok, babaelsősegély, csecsemőgondozás, szoptatási tanácsadás, szülésfelkészítés, valamint egészségügyi tanácsadás.

Csoportos oktatótermi tanfolyamaink a járványhelyzet miatt csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára érhetők el. Tanfolyamainkat továbbra is megtartjuk online formában is. Egyéni ill. szülőpároknak tartott újraélesztés/légúti idegentest eltávolítását betanító gyakorlati oktatásunkon védettségi kártyával nem rendelkezők is részt vehetnek. ahol a higiéniai óvintézkedéseknek eleget téve, előre egyeztetett időpontban várjuk a -leendő- szülőket, nagyszülőket. Oktatóink Covid elleni oltással rendelkeznek.

BETANÍTÁSOK
Újraélesztés, légúti idegentest eltávolítása, segélyhívás menete egyéni/szülőpár oktatótermi oktatás
10.000 Ft/pár
Időtartam: 45 perc

BABAELSŐSEGÉLY és egészségügyi tanfolyam várandós pároknak
csoportos, 5 óra időtartam

10.000 Ft/fő
16.000 Ft/szülőpár
Felkészítünk a leggyakoribb betegségek kezelésére, vészhelyzetek megelőzésére, reagálására, begyakorolhatjátok speciális ambu babákon az újraélesztés és a légúti idegentest eltávolításának technikáját.  , Interaktív, gyakorlatias tanfolyamunk során. 

Csecsemőgondozás, avagy az első, otthon töltött 48 óra mumusaiélő oktatótermi, csoportos, 3 óra időtartam
10.000 Ft/fő
14.000 Ft/szülőpár

A tanfolyam célja, hogy a kismamák, kispapák minél magabiztosabban éljék át a babával töltött első napokat. Segít abban is, hogy a szülők átgondoltabban, felkészültebben alakíthassák ki a baba leendő környezetét, állítsák össze a babakelengyét. Mindent a babagondozásról az alapoktól, tabuk nélkül.

Szülő születik!
szülésre és kórházi napokra felkészítő tanfolyam

oktatótermi, csoportos, 5 óra időtartam
10.000 Ft/fő
16.000 Ft/szülőpár

 

Szülésfelkészítőnk során átbeszélünk mindent, ami az utolsó trimeszterben a testedben, lelkedben történik, változik. Mi vár rád a szülőszobán, mely döntések lehetnek, a Te, Ti kezetekben. A baba megszületése utáni első órák fontossága (pl.aranyóra), teendői.

Babasegély HOME - otthon segítünk!
Budapesten és Pest megyében egyéni megállapodás alapján

Jelentkezési űrlap

Kivásztott tanfolyam neve:

BUDAPEST - MISKOLC - DEBRECEN - SZENTENDRE - ONLINE

babasegely@gmail.com - 06 30 456 39 24
Cégadatok:

   Tudásszomj Akadémia Kft./1016 Budapest, Naphegy u. 3.

23909845-1-41

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002830

Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történt egyeztetés nélkül jogi eljárást von maga után.

©2008 BY BABASEGÉLY SZOLGÁLAT MINDEN JOG FENNTARTVA