Oktatótermi tanfolyamaink várandós pároknak, szülőknek, nagyszülőknek

Újszülött életmentő tanfolyamok, babaelsősegély, csecsemőgondozás, szoptatási tanácsadás, szülésfelkészítés, valamint egészségügyi tanácsadás.

Újra várjuk csoportos oktatótermi tanfolyamainkra a jelentkezőket. Tanfolyamainkat továbbra is megtartjuk online formában is. Egyéni ill. szülőpároknak tartott újraélesztés/légúti idegentest eltávolítását betanító gyakorlati oktatásunkat azokat várjuk, akik nem szeretnének csoportos oktatáson részt venni,  a higiéniai óvintézkedéseknek eleget téve, előre egyeztetett időpontban várjuk a -leendő- szülőket, nagyszülőket. Oktatóink Covid elleni oltással rendelkeznek.

Babasegély baba elsősegély újraélesztés.

BETANÍTÁSOK
Újraélesztés, légúti idegentest eltávolítása, segélyhívás menete egyéni/szülőpár oktatótermi oktatás
10.000 Ft/pár
Időtartam: 45 perc

Baba elsősegély Babasegély.jpg

BABAELSŐSEGÉLY és egészségügyi tanfolyam várandós pároknak
csoportos, 5 óra időtartam

10.000 Ft/fő
16.000 Ft/szülőpár
Felkészítünk a leggyakoribb betegségek kezelésére, vészhelyzetek megelőzésére, reagálására, begyakorolhatjátok speciális ambu babákon az újraélesztés és a légúti idegentest eltávolításának technikáját. 
Interaktív, gyakorlatias tanfolyam.

Online Mumus és szoptatás Babasegély.jpg

Csecsemőgondozás, avagy az első, otthon töltött 48 óra mumusai
oktatótermi, csoportos, 3 óra időtartam
10.000 Ft/fő
14.000 Ft/szülőpár

A tanfolyam célja, hogy a kismamák, kispapák minél magabiztosabban éljék át a babával töltött első napokat. Segít abban is, hogy a szülők átgondoltabban, felkészültebben alakíthassák ki a baba leendő környezetét, állítsák össze a babakelengyét. Mindent a babagondozásról az alapoktól, tabuk nélkül.

Baby%25252520Breastfeeding_edited_edited

Szülő születik!
szülésre és kórházi napokra felkészítő tanfolyam

oktatótermi, csoportos, 5 óra időtartam
10.000 Ft/fő
16.000 Ft/szülőpár

 

Szülésfelkészítőnk során átbeszélünk mindent, ami az utolsó trimeszterben a testedben, lelkedben történik, változik. Mi vár rád a szülőszobán, mely döntések lehetnek a Te, Ti kezetekben. A baba megszületése utáni első órák fontossága (pl. aranyóra), teendői. babagondozási alapok, gyermekágyas időszak.

zsuzsi (1).jpg

Babasegély HOME - otthon segítünk!
Budapesten és Pest megyében egyéni megállapodás alapján