Nagyszülő leszek!

 tanfolyam

Unokaváró baba elsősegély és csecsemőgondozás tanfolyam Nagyszülőknek

Csoportos, 4 óra időtartam

Unoka érkezik a családba? A boldogság és a bizonytalanság érzése keveredik Önökben? Vajon miben tudnak majd segíteni a frissen szült anyukának, miben tudják támogatni a frissen bővülő családot? Miben változott a világ, mióta utoljára baba volt a házban?

Szeretné szakértő segítségével átvenni az újszülött baba körüli teendőket? Szeretne megismerkedni a legújabb trendekkel, babatermékekkel? Szeretné magát felkészültnek érezni?

 

A tanfolyam során a nagyszülők szemszögből vesszük át azokat a jellemző szituációkat, leggyakoribb betegségeket, amire kisgyermekek esetén különösen figyelni kell, hogy a kisebb problémából ne válhasson igazi vészhelyzet, még akár egy rövid látogatás vagy gyerekfelügyelet alkalmával se!   

Gyakorlati oktatás:

- légzésfigyelő működése, csecsemő újraélesztés elsajátítása gyakorlatban, speciálisan oktatási célra kialakított babákon

- a légúti idegentest eltávolításának elsajátítása gyakorlatban
- segélyhívás menete

- csecsemőgondozás demonstrációs babákon

- az újszülött táplálása, anyatej/tápszer, hozzátáplálás ideje, módja, változások a korábbi évekhez képest

 

Elméleti oktatás:

- Leggyakoribb betegségek csecsemő- és kisgyermekkorban: láz és lázcsillapítás, lázgörcs, hányás, hasmenés, allergiás reakciók ellátása
- Otthoni balesetek megelőzése, ellátása

- Házipatika, elsősegélydoboz összeállítása
- Hogyan néz ki a jelenlegi ellátási rendszer, kihez forduljunk, ha baj van?

 

Biztosak vagyunk benne, hogy a leendő Szülők örömmel vesznek majd minden segítséget, jól jönnek majd a felkészült, naprakész nagyszülők!

​Kiscsoportos tanfolyam kizárólag (leendő) nagyszülőknek az újszülöttekről, kisgyermekekről. A tanfolyam során kötetlen beszélgetés formájában teheti fel mindenki kérdéseit, szakképzett oktatóink igyekeznek minden kíváncsiságot kielégíteni.

10e Ft/fő, 16e Ft/pár
Az ár tartalmazza a képzést, valamint az újraélesztést oktató videó anyagát.

Fizetés a tanfolyamra jelentkezéskor, átutalással.

Következő időpont:
ld. Eseménynaptár