Nagyszülő leszek!

 tanfolyam

Unoka-váró elsősegély és csecsemőgondozás tanfolyam Nagyszülőknek

Csoportos, 4 óra időtartam

A nagyszülők szemszögből vesszük át azokat a jellemző szituációkat, leggyakoribb betegségeket, amire kisgyermekek esetén különösen figyelni kell, hogy a kisebb problémából ne válhasson igazi vészhelyzet, még akár egy rövid látogatás vagy gyerekfelügyelet alkalmával se!

Az egészségügyi tanácsadáson túl, gyakorlatban is elsajátítják az újraélesztést, légúti idegentest eltávolítását és a sebellátás fortélyait. Kiscsoportos tanfolyam kizárólag (leendő) nagyszülőknek az újszülöttekről, kisgyermekekről. 

Gyakorlati oktatás:

- csecsemő újraélesztés elsajátítása speciálisan oktatási célra kialakított babákon

- a légúti idegen test eltávolításának elsajátítása gyakorlatban

- otthoni balesetek - nagy hangsúlyt fektetve a megelőzése - ellátása 

 

Elméleti oktatás:

Szó lesz a gyakori gyermekbetegségekről, házilag adható gyógyszerekről, sőt, megmutatjuk azt is, hogy mi kerüljön a házipatikába, elsősegély dobozba, amikor Önnél tartózkodnak az unokák.

 

Az orvoslás az eszközök, gyógyszerek és a kutatások fejlődésével folyamatosan megújul. Számos régi praktikáról bizonyítást nyert, hogy az valójában inkább árt, vagy egyszerűen csak van már azóta hatásosabb, jobb módszer. Képzésünkön ezekre a "mítoszokra" is kitérünk.

 

​Az oktatás során kötetlen beszélgetés formájában teheti fel mindenki kérdéseit, és oktatóink igyekeznek minden kíváncsiságot kielégíteni, praktikus, hasznos tanácsokkal szolgálni. 

7e Ft/fő, 12e Ft/pár
Az ár tartalmazza a képzést, valamint az újraélesztést oktató videó anyagát.

Fizetés a tanfolyamra jelentkezéskor, átutalással.

 

BUDAPEST - MISKOLC - DEBRECEN - SZENTENDRE

06 20 971 93 34 - babasegely@gmail.com - 06 30 456 39 24
 

Cégadatok:

   Black and Bright Kft. / 1016 Budapest, Naphegy u. 3. / 23909845-1-41

Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történt egyeztetés nélkül jogi eljárást von maga után.

©2017 BY BABASEGÉLY SZOLGÁLAT MINDEN JOG FENNTARTVA