Nagyszülő leszek!

elsősegély tanfolyam

Unoka-váró elsősegély tanfolyam Nagyszülőknek

Csoportos, 3 óra időtartam

A nagyszülők szemszögből vesszük át azokat a jellemző szituációkat, leggyakoribb betegségeket, amire kisgyermekek esetén különösen figyelni kell, hogy a kisebb problémából ne válhasson igazi vészhelyzet, még akár egy rövid látogatás vagy gyerekfelügyelet alkalmával se!

Az egészségügyi tanácsadáson túl, gyakorlatban is elsajátítják az újraélesztést, légúti idegentest eltávolítását és a sebellátás fortélyait. Kiscsoportos tanfolyam kizárólag (leendő) nagyszülőknek az újszülöttekről, kisgyermekekről. 

Gyakorlati oktatás:

- csecsemő- és gyermekújraélesztés elsajátítása speciálisan oktatási célra kialakított 

- a légúti idegen test eltávolításának elsajátítása

- megismerkednek majd a sérülések (vérzések, törések) esetén alkalmazható fájdalmat csökkentő praktikákkal, sebellátással, törésrögzítő módszerekkel  

 

Elméleti oktatás:

Szó lesz a gyakori gyermekbetegségekről, házilag adható gyógyszerekről, sőt, megmutatjuk azt is, hogy mi kerüljön a házipatikába, elsősegély dobozba, amikor Önnél tartózkodnak az unokák.

 

Az orvoslás az eszközök, gyógyszerek és a kutatások fejlődésével folyamatosan megújul. Számos régi praktikáról bizonyítást nyert, hogy az valójában inkább árt, vagy egyszerűen csak van már azóta hatásosabb, jobb módszer. Képzésünkön ezekre a "mítoszokra" is kitérünk.

 

Eszméletlenség és görcsállapotok (epilepszia, lázgörcs) első ellátására készítjük fel Önöket.

 

Megtanítjuk a tipikus háztartási balesetek: vegyszer és gyógyszermérgezés, égés, áramütés ellátására, miközben nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre.

 

​Az oktatás során kötetlen beszélgetés formájában teheti fel mindenki kérdéseit, és oktatóink igyekeznek minden kíváncsiságot kielégíteni, praktikus, hasznos tanácsokkal szolgálni. 

7e Ft/fő, 13e Ft/pár
Az ár tartalmazza a képzést, az e-jegyzetet, valamint az újraélesztést oktató videó anyagát.

Fizetés a tanfolyamra jelentkezéskor, átutalással.

 

BUDAPEST - MISKOLC - DEBRECEN

06 20 971 93 34 - babasegely@gmail.com - 06 30 456 39 24
 

Cégadatok:

Black and Bright Kft. / 1016 Budapest, Naphegy u. 3. / 23909845-1-41

©2017 BY BABASEGÉLY SZOLGÁLAT MINDEN JOG FENNTARTVA