top of page

Kedves Kismamák, Kispapák, Érdeklődők!

Eseménynaptárunkat folyamatosan frissítjük, aktualizáljuk, kb. 2 hónapra előre láthatóak az időpontok.

Oktatótermi, vagy élő online tanfolyamaink dátumait kapacitásunktól függően, illetve akár igény szerint is alakítjuk. Ha nem találsz az alább meghirdetett dátumok között alkalmasat, kérjük, email útján  (babasegely@gmail.com) jelezd. Ha van rá lehetőségünk, babaelsősegély, gyermek elsősegély, valamint nagyszülőknek, rokonoknak szóló rokon-váró tanfolyamunkat min. 10 fő jelentkezése esetén egyéni időpontokban és helyszínen is megtartjuk.

Jó tanács - ne halogassátok a részvételt az utolsó pillanatra! A hetek múlásával egyre  nehezebb a tanfolyamokat végigülni, a gyakorlati feladatokat végrehajtani. Időpont szempontjából a szülés várható dátuma meghatározó, de a Babád a főnök;)!

Mit jelent az ÉLŐ ONLINE?
Nem felvételről megy az oktatás, hanem élőben, de ilyenkor virtuális térben találkozhattok szakemberünkkel. Képekkel, videókkal, a kamaerán kersztül gyakorlatban demonstrálja, bemutatja a teendőket, legyen az újraélesztés, vagy babagondozási fortélyok. Amennyiben a tanfolyam előtt az Élő online feliratot látod, akkor az online tanfolyam.
Ha nincs ilyen felirat, akkor oktatótermi tanfolyamról van szó, budapesti, személyes, kiscsoportos, vagy egyéni oktatásról.

Babasegély - 16 éve a családok szolgálatában!


ESEMÉNYNAPTÁR:
várj, míg betölt :)

Ha nem bírod kivárni, hívj a 06 30 456 3924-es számon, és megtaláljuk a megfelelő időpontot!

bottom of page