ikres_baba.jpg

Ikres Mumus tanfolyam, avagy az első 48 óra ikrekkel...

Csoportos, 4 óra időtartam

Az első baba várása a nagy öröm mellett sok kérdést vet fel, hát még akkor, ha egyszerre több babával bővül a család! (Hogy fogom szoptatni őket?! Mi van, ha nincs elég tejem kettőnek/háromnak/…?! Melyik a jobb, a párhuzamos vagy az egymás mögött elhelyezkedő ülésekkel felszerelt babakocsi?! Működik a légzésfigyelő egy ágyban két gyerekkel is?!) Ikres szülőnek lenni csodálatos dolog! (Ezt a Babasegély Szolgálat alapítói tapasztalatból tudják…) De a szépsége mellett már a várandósság alatt is rengeteg olyan különleges helyzettel találkozunk, ami nem a nagykönyvben megírtak szerint alakul. Sőt...! Bár egyre többet lehet hallani, olvasni róla, mégis nehéz a valóban hasznos és hiteles információkat beszerezni.

Mi összegyűjtöttük Nektek azokat a legfőbb kérdéseket, problémákat, amik a leggyakrabban merülnek föl az ikreket várók körében. Egy négy órás foglalkozás keretében választ kaphattok kérdéseitekre, megismerhetitek a leghasznosabb „praktikákat”. Szükség lesz rájuk, ezt elhihetitek… J

A leendő ikres szülőknek szeretnénk segítséget nyújtani, hogy könnyebb legyen az eligazodás, és felkészültebbek lehessenek mire a babák megszületnek, ezért a már jól ismert képzésünket (Mumus tanfolyam, avagy az első 48 óra…) kiegészítettük speciálisan az ikreket váró szülőket érdeklő, segítő tanácsokkal. A sok-sok gyakorlati felkészülés mellett rengeteg praktikus információval szeretnénk megkönnyíteni a család életét.

6e Ft/fő, 10e Ft/pár

Fizetés a tanfolyamra jelentkezéskor, átutalással.

 

BUDAPEST - MISKOLC - DEBRECEN

06 20 971 93 34 - babasegely@gmail.com - 06 30 456 39 24
 

Cégadatok:

Black and Bright Kft. / 1016 Budapest, Naphegy u. 3. / 23909845-1-41

©2017 BY BABASEGÉLY SZOLGÁLAT MINDEN JOG FENNTARTVA