top of page

DEBRECEN
Oktatótermi tanfolyamaink kismamáknak, kispapáknak, gyakorló szülőknek, nagyszülőknek, bébiszittereknek

Újszülött és gyermek életmentő tanfolyamok, baba elsősegély, újraéleszté, légúti idegen test eltávolítás, valamint egészségügyi tanácsadás.

Debreceni oktatótermünkben jelenleg elérhető kiscsoportos tanfolyamaink:

baba elsősegély - kiscsoportos
betanítás - egyéni vagy szülőpár


Egyéni, ill. szülőpároknak tartott ún. oktatótermi Betanítások (újraélesztés/légúti idegentest eltávolítását -félrenyelés- betanító) 45 perces gyakorlati oktatásunkon azokat várjuk, akik nem szeretnének csoportos oktatáson részt venni. A higiéniai óvintézkedéseknek eleget téve, előre egyeztetett időpontban várjuk a -leendő- szülőket, nagyszülőket, bébiszittereket. Mivel ezek nem csoportos oktatások, kisbabádat is magaddal hozhatod!

Akárhol is élsz, online formában is megtalálsz minket a virutális térben:

Amennyiben nem szeretnél, vagy tudsz jelenléti formában oktatótermi tanfolyamainkon részt venni, vagy távolabb élsz, úgy élő online (zoom) tanfolyamainkat ajánjuk a figyelmedbe. Ezekről a tanfolyamainkról itt találsz információkat: élő online (zoom)

Baba elsősegély Babasegély.jpg

BABAELSŐSEGÉLY és egészségügyi tanfolyam várandós pároknak
kiscsoportos, 5 óra időtartam


14.000 Ft/fő
20.000 Ft/szülőpár
4 óra időtartam - gyakorlattal

Felkészítünk a leggyakoribb betegségek kezelésére, vészhelyzetek megelőzésére, reagálására. A tanfolyam során begyakoroljátok speciális ambu babákon az újraélesztés és a légúti idegentest eltávolításának technikáját, segélyhívás menetét. 
Interaktív, gyakorlatias tanfolyam.

Babasegély baba elsősegély újraélesztés.

BETANÍTÁSOK

Újraélesztés, légúti idegentest eltávolítása, segélyhívás menete egyéni/szülőpár részvételével, oktatótermi oktatás 45 percben. Mivel ez nem csoportos oktatás, ide akár már megszületett babádat is magaddal hozhatod. 

14.000 Ft/egyéni vagy párban
Időtartam: 45 perc

bottom of page