top of page

Szülés utáni depresszió

ONLINE

előadás

Várandós pároknak, szülőpároknak

1,5 óra időtartam

Felkészültél?!

A Babasegély Szolgálat honlapját böngészve láthatjátok, ezt a kérdést legtöbbször azzal kapcsolatban tesszük fel, hogy mit is kell majd tenned az újszülött babáddal, miután hazavitted.


Most viszont arra vagyunk kíváncsiak, készülsz-e a Benned lezajló testi és lelki változásokra a szülés után? Mert azokra is fel lehet, sőt fel kell készülni, ha el akarod kerülni a szülés utáni depressziót vagy más hasonló nehézségeket. Mi ebben is segítünk!

 

Gondolsz-e Magadra, a változásokra, amik végbe mennek Benned most és a baba megszületése után?

A baba fogadására átalakítod a lakást, szakirodalmat olvasol, barátnőktől, rokonoktól tájékozódva összegyűjtöd a beszereznivalók hosszú listáját. De vajon lelkileg is készülődsz?

 

Tudod, milyen feladatokra, problémákra, nehézségekre számíthatsz a következő hónapokban? Hogyan lehet a Rád nehezedő elvárásokat kezelni?

Tudod, mi az a "baby blues"?

Mik a szülés utáni depresszió legfőbb tünetei?

Tisztában vagy vele, hogy milyen hosszútávú következményei lehetnek a szülés utáni depressziónak?

Miben és hogyan tud a párunk segíteni?

Mikor érdemes szakemberhez fordulni?

 

Hallgassátok meg Falucskai Henriett klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, 3 gyermekes édesanya Szülés utáni depresszió című előadását és tegyétek fel bátran kérdéseiteket, ha épp nem rózsaszín minden körülöttetek, vagy a baba érkezése utáni napok lelki folyamatait szeretnétek megismerni!

 

Helyszín: online

Időpont: 2020. június 19.

Kezdés: 16 órakor (kb. 1,5 óra )

Regisztrációs díj: 500 Ft

 

Kérlek, hogy ha érdekel az online előadás, akkor regisztrálj az alábbi linken, vagy írj a babasegely@gmail.com e-mail címre és elküldjük a regisztrációhoz szükséges részleteket!

bottom of page